økologisk ansiktsmaske

 

Hvorfor velge økologisk ansiktsmaske?

La huden din nyte et lengre øyeblikk av velvære. Mens masken jobber godt inn i huden din, kan du slappe av å nyte. La masken sitte på ca 10 min før du vasker den av med rent og lunkent vann.

I dagens samfunn er vi ofte utsatt for påkjenninger for huden. Daglig blir vi utsatt for solstråler og forurensning i luften, deriblant eksos. På høst og vinter varmer vi opp huset vårt, og kan da merke at huden føles tørr og stram. Særlig for de som har tørr hud. Det kan også være at vi putter i oss noe via mat/drikke/sigaretter som påvirker hudens aldringsprosesser. Dermed er det viktig for huden at den med jevnlige mellomrom får tilført fuktighet, næring og pleie.

For en fullstendig ivaretakelse av huden kan du påføre økologisk serum, økologisk øyekrem og eller andre økologiske ansiktskremer etter at du har vasket av ansiktsmasken.

BIOLYN er nytenkende og erstatter vann med juice av økologisk aloe vera.

Denne økologiske ansiktsmasken inneholder avocado og mallow som gir intensiv pleie. Den inneholder økologisk aloe vera og økologisk olivenolje som renser dypt og tilfører fuktighet til alle hudtyper. I tillegg absorberer ansiktsmasken talg perfekt, samt at den fjerner forurensende faktorer takket være klassisk grønn leire og økologiske ingredienser som mallowekstrakt og avokadoolje gir næring til huden og styrker fleksibiliteten. Passer for alle hudtyper.

Økologisk og sertifisert av BDIH/IONIC Germany to COSMOS – Standard ORGANIC

Les mer om Biolyn her

 

Økologisk ansiktsmaske